ˆ

Lista zmian

Zmiany z dnia: 2023-06-26

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
08:55:15 Zmiana statusu elementu informacja Powiat Olsztyński, w imieniu którego działa Dyrektor Powiatowej Służby Drogowej w Olsztynie, ogłasza sprzedaż składników rzeczowych majątku ruchomego, w które wyposażona jest Powiatowa Służba Drogowa w Olsztynie. - status archiwalny
(widoczna od 2022-04-26 07:00:00)

Zmiany z dnia: 2022-05-10

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
14:15:29 Edycja elementu informacja Powiat Olsztyński, w imieniu którego działa Dyrektor Powiatowej Służby Drogowej w Olsztynie, ogłasza sprzedaż składników rzeczowych majątku ruchomego, w które wyposażona jest Powiatowa Służba Drogowa w Olsztynie.
(widoczna od 2022-04-26 07:00:00)
Administrator Systemu
14:14:53 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Protokół z otwarcia ofert - .pdf - Nazwa elementu do którego przynależy: Powiat Olsztyński, w imieniu którego działa Dyrektor Powiatowej Służby Drogowej w Olsztynie, ogłasza sprzedaż składników rzeczowych majątku ruchomego, w które wyposażona jest Powiatowa Służba Drogowa w Olsztynie. Administrator Systemu

Zmiany z dnia: 2022-04-26

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
11:12:37 Edycja elementu informacja Powiat Olsztyński, w imieniu którego działa Dyrektor Powiatowej Służby Drogowej w Olsztynie, ogłasza sprzedaż składników rzeczowych majątku ruchomego, w które wyposażona jest Powiatowa Służba Drogowa w Olsztynie.
(widoczna od 2022-04-26 07:00:00 do 2022-05-09 23:59:00)
Administrator Systemu
11:12:26 Upublicznienie elementu informacja Powiat Olsztyński, w imieniu którego działa Dyrektor Powiatowej Służby Drogowej w Olsztynie, ogłasza sprzedaż składników rzeczowych majątku ruchomego, w które wyposażona jest Powiatowa Służba Drogowa w Olsztynie.
(widoczna od 2022-04-26 07:00:00 do 2022-05-09 23:59:00)
Administrator Systemu
« powrót do poprzedniej strony